Akutt Kjolegalskap!

Det hele startet med at jeg begynte å lage kjoler til meg selv, sånn som jeg ville ha dem. De tre første kjolene sydde jeg for hånd, da jeg ikke hadde symaskin. Jeg tok èn på meg og to med meg til min arbeidsplass for å spørre om jeg kunne gå sånn. ”Jeg vil ha den! ”Og jeg vil ha den andre”, var de umiddelbare meldingene fra mine kollegaer! Kort tid etter visningen, spurte jeg sjefen om å få permisjon to dager i uken for å sy. ”Du ER gæær`n, du”, sa han, og så var produksjonen i gang!

En personlig kjole fra Kjolegalskap kan ikke kjøpes på en henger i butikk!
Den skal inneholde så mye mer. Det er koblet på en meropplevelse av engasjement, energi, medmenneskelighet, glede, latter, fellesskap, utvikling og samarbeid.

Jeg kombinerer min egen galskap etter personlig kjolesøm med kunders
ønsker, behov og ideer, til å lage unike kjoler som kan brukes til hverdag og til fest, til jobb og privat bruk. Hver kjole skreddersys og skal være et ikon for den som bærer den.  Kunden skal sitte igjen med følelsen av å ha skapt kjolen sin selv.

 

Kjolegalskap skal gjøre alle sine kunder lykkelige og fantastiske! Kjolegalskap er raus på sitt kreative engasjement og hele prosessen med tette møter gjør at kunden er med på en personlig og positiv opplevelse.

Kunden står i Kjolegalskaps sentrum, med masse energi og kreativ ”ballkasting”. Det er kunden, fantasien og Kjolegalskap som kreerer kjolen sammen.

Til mannen: ”Når ga du din kone en kjole sist?”
Kjolegalskap lager verdens gladeste og kuleste gavekortpakke. Flotte gaveesker med nydelig innpakning og overraskelser.

 


Artikkel om Kjolegalskap i Østlands-Posten finner du her... 

Flere artikler om Kjolegalskap:

http://www.op.no/kultur/article3788667.ece

http://www.op.no/kultur/folkefest/article4697719.ece